Coaching

Wanneer je je hart volgt, komen wie je bent, wat je gelooft en wat je doet, samen tot een zinvol leven. Er zijn verschillende redenen waarom het lastig is je hart te volgen. Dit kan er voor zorgen dat je op persoonlijk, zakelijk of zelfs op beide vlakken, een leven leidt dat niet bij je past. Coaching kan je inzicht geven welk leven je wel wilt leven.

Tijdens coaching onderzoeken hoe je jouw leven liever leeft en dit leven stap voor stap realiseren, is een proces met kleine stappen vooruit en af en toe zelfs een paar stappen achteruit. Het ontdekken wat je passie opwekt, is een goede eerste stap, maar het is helaas niet zo dat dan alle puzzelstukjes van je leven daardoor direct vanzelf op hun plaats vallen. Begeleiding van een coach kan je tijdens dit proces helpen.

Ik vind het belangrijk je te coachen op de wijze die het beste bij je past. Zo geef ik coaching aan praters, doeners en startende ondernemers. Dit kan zowel op locatie in Leiden op onze woonboot, buiten in de omgeving van Leiden en via online coaching.

Start living your dream,
Tatiana