Voor Praters

Wanneer je graag één op één gecoached wilt worden en de diepte in wilt gaan, is onze woonboot op de Herensingel de perfecte locatie. Je zal merken dat het water en de surfstijl ingerichte boot een ontspannen werking hebben. De woonboot is de ideale locatie voor persoonlijke of zakelijke coaching voor iedereen die makkelijk praat.

Optie coaching en yoga
Coaching vindt voornamelijk plaats in het hoofd, yoga in het lichaam. Het is een prettige combinatie om lichamelijk en geestelijk op één lijn te raken. Je lichaam kan je veel vertellen. Coaching met yoga combineren is daarom een effectieve manier om te zien hoe je reageert op zowel persoonlijke als zakelijke situaties. Daarnaast ontspant yoga waardoor je makkelijker uit de automatisch piloot kan stappen. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je van de coaching sessie aan yoga wilt besteden.

Wekelijkse check-upjes
Op een gegeven moment wil je natuurlijk gaan toepassen wat je tijdens de coachingsgesprekken hebt ontdekt. Het kan lastig blijken om hiermee werkelijk tot actie over te gaan. Vaak word je afgeleid door de hecktiek van alle dag. Wanneer dit het geval is, kan het in het begin fijn zijn om wekelijks een telefonisch check-upje te hebben met gesprekspunten zoals: hoe ging het vorige week, wat ging goed, wat kan beter en waarom? Waar focus ik mij volgende week op en wat zijn mijn concrete acties. Met zo’n wekelijks terugkerend moment wordt het gemakkelijker wijzigingen door te voeren die je je tijdens de coaching sessie(s) hebt voorgenomen.

Tarieven
Het kennismakingsgesprek is gratis
Persoonlijke coaching: € 80,- incl. btw per 1 uur en 15 minuten
Zakelijke coaching: € 90,- incl. btw per 1 uur en 30 minuten
Coaching & Yoga: €90,- incl. btw per 1 uur en 30 minuten

Wekelijks check-upje: € 92,50 incl. btw voor een strippenkaart van 75 minuten. Deze strippenkaart is een jaar geldig en overdraagbaar.

Laat het mij weten als je nog vragen hebt!
Tatiana