Voor starters

Je bent als startende ondernemer goed in je vak en je hebt passie voor je onderneming. Je werkt dag in dag uit aan het bedrijf waarvan je droomde toen je je inschreef bij de Kamer van Koophandel. Startende ondernemers kiezen om verschillende redenen voor mij als coach om die droom te realiseren.

Business coaching
Je kan ontzettend goed in je vak zijn, maar niet weten hoe je een effectief ondernemings- marketing- communicatie- en/of jaarplan maakt. Ook voor ondernemers die twijfelen of ze het juiste weg bewandelen of de vele acties niet meer overzien, ben ik het steuntje in de rug. Er komt zoveel op je pad als startende ondernemer. Dan is het fijn dat iemand met ervaring je kan begeleiden weer op koers te raken.

Een betere balans tussen werk en privé
Een reden voor starters om een eigen bedrijf te beginnen, is meer vrijheid ervaren. Of dit is om de dingen op jouw manier te doen, je eigen tijden te bepalen of met de mensen te werken waar jij voor kiest, tegenover deze toename van vrijheid staat een afname van vrije tijd. Wanneer de telefoon s’ avonds gaat terwijl je net gezellig met vrienden of familie bent, neem je deze toch maar op. Bepaalde activiteiten moeten ook door gaan tijdens je vakantie. En kies je ervoor te gaan sporten of toch nog even je mail te checken? Jij bent je bedrijf en bent er eigenlijk nooit los van. Dit kan betekenen dat er een ongezonde balans tussen werk en privé ontstaat. Hier kunnen zowel jij als je bedrijf onder lijden. Ik kan je coachen meer balans te vinden die bij jou past.

Sparringspartner
De meeste startende ondernemers, zoals ZZP-ers hebben geen collega’s. Wie trekt je dan uit je comfort zone, met wie kan je even brainstormen over mogelijke kansen en met wie kan je je angsten bespreken zonder hierbij veroordeeld te worden? Helaas niemand. Wanneer je dit als gemis ervaart kan je mij als sparringspartner inhuren.

Wekelijkse business check-upjes
Nu er geen leidinggevende meer over je waakt, wie zorgt ervoor dat je deadlines overzichtelijk zijn en worden behaald? Er komt als startende ondernemer zoveel op je af dat telefonische, wekelijkse business check-upjes je kunnen helpen bij het behalen van je doelstellingen

Tarieven
Tarief zakelijke coaching: € 90,- incl. 21% btw per 1,5 uur
Tarief wekelijks check-upje: € 92,50 incl. 21% btw voor een strippenkaart van 75 minuten. Deze strippenkaart is een jaar geldig en overdraagbaar.

Kennismakingsgesprek
Ben je er klaar voor? Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Ik kijk er naar uit je te begeleiden je zakelijke droom daadwerkelijk te realiseren,
Tatiana