Online coaching

Wanneer je een druk leven hebt waarbij je te weinig tijd voor jezelf ervaart is het een belasting om ook nog een coach te bezoeken. En voor mensen die tijdelijk in het buitenland wonen en daardoor een sparringspartner missen, kan een coach in eigen taal een grote hulp zijn. Vandaar dat ik de coaching ook telefonisch via what’s app bellen aanbied.

Online coachingsgesprekken (1 uur)
Wanneer je voor online coachingsgesprekken kiest, zullen we eerst via een what’s app gesprek kennismaken en bespreken wat ik voor je kan betekenen. Je kan aan de hand van dit gesprek bepalen of je het coachingstraject met mij wilt ingaan en hoeveel gesprekken je wilt voeren.

Wekelijkse check-upjes (15 minuten)
Wekelijkste check-upjes zijn uitermate geschikt wanneer je een startende ondernemer bent. Of wanneer je de doelstellingen wilt behalen die je tijdens je persoonlijke coaching hebt bepaald en getriggerd wilt worden ze ook echt stap voor stap te realiseren.

Tarieven online coaching
Kennismakingsgesprek is gratis
Persoonlijke coaching: € 90,- incl. btw per uur
Zakelijke coaching: € 125,- incl. btw per uur
Tarief wekelijks check-upje: € 92,50 incl. btw voor een strippenkaart van 75 minuten. Deze strippenkaart is een jaar geldig en overdraagbaar.