Surf

Golfsurfen is mijn passie. Op een golf voel je jezelf één met de natuur, de wereld om je heen bestaat even niet. Dit geeft een gevoel van flow. Leren surfen heeft daadwerkelijk mijn manier van leven veranderd. Niet alleen omdat ik meer vrije tijd wilde om in het buitenland te kunnen surfen, maar ook omdat ik een sterke behoefte ging voelen naar een zinvoller leven dat beter bij mij past.

Dit betekent dat ik mijn internationale baan heb opgezegd en in 2009 samen met mijn vriend een surfschool ben begonnen. Zelfs Beach Life Coaching is het gevolg van mijn eerste surfles. Surfen heeft mijn leven ten goede veranderd, maar het was een ingrijpend proces, zowel privé als op zakelijk vlak. Ik had gewild dat ik daarbij begeleiding had gehad. Dit is dan ook de reden dat ik je graag begeleid tijdens jouw proces of dit nu op persoonlijk, zakelijk of beide vlakken is.

Natuurlijk hoeft surfen jouw leven niet te veranderen. Maar ben je dol op water en wil je graag een leeg hoofd en uit je comfort zone, dan is coaching en surfles wellicht een mooie combinatie. Wil je graag alleen een surfles, zonder coaching, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Laat het me weten als je vragen hebt.

Tot op het strand,
Tatiana