Over mij, surfyogi Tatiana

Zolang ik mij kan herinneren ben ik al dol op de zee. Op het moment dat ik ontdekte dat werk en privé steeds lastiger te combineren werden, ben ik met mijn passie golfsurfen aan de slag gegaan. Ik sprong in het diepe en verruilde mijn internationale baan als Product Manager voor het opzetten van Golfsurfschool SurfKaravaan. Dit om niet alleen dagelijks met mijn passie bezig te zijn, maar ook naast mijn werk voldoende vrije tijd te hebben om te surfen, reizen en yogales te geven.

Mijn ervaring
Sindsdien heb ik ervaring met het opzetten en managen van drie bedrijven, de verkoop van één ervan, initiëren van ZZP team up Leiden, voorzitten van een ondernemersvereniging in Leiden en het coachen van zowel individuen als startende ondernemers. Mijn sprong in het diepe, bleek dus het begin van een leven, waarvan ik nu weet dat ik er voor geboren ben. Eentje vol uitdagingen met voldoende ruimte om ook van het leven te genieten. Ik houd van mijn huidige leven en ik help jou graag ook je weg te vinden naar doen waar je hart naar uitgaat.

Wie ben ik
Ik ben een surfende yogi. Nuchter, dol op het oplossen van problemen, een levensgenieter die weet hoe het is om stress te ervaren. Ik heb zelfspot, vind humor belangrijk en houd van het aangaan van een uitdaging. Maar boven alles vind ik het leuk om mensen te coachen met hun hart te volgen om hun droom waar te maken.

Wat kan je van mij verwachten:
Mijn volle aandacht, een nuchtere kijk op je problematiek en respect zodat je jezelf kan zijn. Ook zal ik kritische vragen stellen wanneer dat nodig is.

Start living your dream,
Tatiana