Yoga

Na een uurtje yoga lijkt je leven eenvoudiger, het kan je een helder hoofd geven. Niks doet er even meer toe, alleen het gewoon “zijn”. Yoga heeft mij geholpen om zowel mijn lichaam als geest beter te leren kennen. En om bepaalde aspecten ervan te accepteren. Dit is de reden geweest dat ik de yogadocentenopleiding ben gaan volgen. Dat yoga je lijf ook fitter en soepeler maakt is een mooie bijkomstigheid.

Het voordeel van het combineren van coaching en yoga is tweeledig. Coaching vindt voornamelijk plaats in het hoofd, yoga in het lichaam. Het is een prettige combinatie om lichamelijk en geestelijk op één lijn te raken. Je lichaam kan je veel vertellen. Coaching met yoga combineren is daarom een effectieve manier om te zien hoe je reageert op zowel persoonlijke als zakelijke situaties. Daarnaast ontspant yoga waardoor je makkelijker uit de automatisch piloot kan stappen. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je van de coaching sessie aan yoga wilt besteden.

Tarieven
Het kennismakingsgesprek is gratis
Coaching & Yoga: €90,- incl. btw per 1 uur en 30 minuten

Je kan bij mij natuurlijk ook gewoon yogalessen volgen zonder coaching. Als dit je voorkeur heeft check dan mijn website met yogalessen: www.yogales aan het water.nl,